Friday, December 26, 2014

Cindy - väike koeratüdruk.

18.02.15

Cindy on leidnud oma kodu.  Allpool olev tekst on kirjutatud siis, kui kutsikas veel kodu otsis. Ajaoolise mälu huvides jätan selle siia.


_________________________________________________________
Minu käest on küsitud, et kuidas on võimalik, et selline armas, ilus ja toimekas koeratüdruk pole veel kodu saanud. Ma tõesti imestan ise ka selle üle :) Siis on ette heidetud ka seda, et miks nii napid müügitekstid, sellest ju ei saa keegi aru, et ta ikka nii imeline koerakutsikas on.
Hea küll, ma mõtlesin, et parandan siis ennast :)

Niisiis - müüa 3,5 kuune emane kutsikas karvahoodusega hakkamasaavasse peresse. (Pean vist tõesti copywriteri poole pöörduma :))

Mida tähendab 3,5 kuune? Reaalsuses sinu jaoks seda, et kutsikas on sündinud 6.09.2014, ta on saanud ussikuurid, et elu algus oleks parasiidivaba ja ka esimese vaktsiini parvo, katku, marutaudi vastu.
Ja tegu on siis juba sellise tegelasega, kellega on harjutatud regulaarset õue pissimist-kakamist, rihmaskäiku ja ta tunneb oma nime. Võib üsna julgelt öelda, et pool sellest tööst, mis muidu väikse kutsika puhul jääks uue omaniku kanda, on juba tehtud. Loomulikult tuleb seda kõike jätkata, ei saa eeldada, et nii väike koeratitt oleks valmis kommetega.

Mida tähendab "karvahooldusega hakkamasaav"? See tähendab, et Cindyl on tulemas uhke, paks kasukas. Regulaarne hooldamine on hädavajalik ka siis, kui te ei plaani näitusekarva kasvatada ja näitusele minna. Hetkel on näha, et tema koon muutub mesimummilaadseks juba 3 nädalaga. Jah, mustade ameeriklaste karvakasv võib olla päris kiire. See tähendab sinu jaoks, et oled võimeline kas ise või professionaali abiga teda pügama vähemalt kord kuus. Ehk, isegi kui hoiate karva lühikesena, on vajalik igakuine pügamine.

Minult on küsitud, milline on Cindy iseloom. Olemasolevatest kodus olevatest kutsikatest on ta kindlasti kõige rohkem selline, kes kogu aeg mingi tegevuse leiab. Olgu siis jõulukuuse otsast jõulukuuli sakutamine, kassi sabast kakkumine või õe-venna söögikausi tühjaks söömine. Selline tegus tüdruk :)

Kui Cindy tundub sulle sobilik kutsikas ja sa pelgad karvahooldust, siis võta sellegi poolest ühendust. Kõike siia kirja panna, kuidas ja mis, on päris pikk jutt. Küll aga saab näidata vahendeid, rääkida kuidas seda teha ja kui elad lõunapool siis kindlasti ka aidata karvahoolduse selgeks õpetamisel.

Et siis julgesti võta ühendust! siilm@hot.ee tel +3725119170


No comments:

Post a Comment